Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Λαρισα - Κορονοϊός: Περιορισμοί σε Ζάκυνθο, Μυτιλήνη και Ημαθία - Δείτε όλα τα μέτρα που παρατείνονται

Σεισμοσ Λαρισα - Κορονοϊός: Περιορισμοί σε Ζάκυνθο, Μυτιλήνη και Ημαθία - Δείτε όλα τα μέτρα που παρατείνονται. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στη λάρισα, την ώρα που σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός κοντά στην ελασσόνα. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό. Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία. Εκτάκτως στη λάρισα κυβερνητικό κλιμάκιο μετά τα 6 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα.

Σεισμός σεισμός τωρα ελασσόνα λάρισα σεισμός στην ελασσόνα. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Οι κάτοικοι της λάρισας αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός μετασεισμός 5 ρίχτερ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των έξι ρίχτερ της ελασσόνας έγινε πριν από λίγα λεπτά. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα.

Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Δείτε τα πρώτα βίντεο - Βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι
Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Δείτε τα πρώτα βίντεο - Βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι from i1.prth.gr
Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Μικρές είναι οι ζημιές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην πόλη της λάρισας από τον ισχυρό σεισμό των 6. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Σεισμός σεισμός τωρα ελασσόνα λάρισα σεισμός στην ελασσόνα. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα.

Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας.

Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Αρκετά είναι τα ερασιτεχνικά βίντεο που δείχνουν την σφοδρότητα του σεισμού που ταρακούνησε με 6 ρίχτερ τη θεσσαλία και την βόρεια ελλάδα. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Εκτάκτως στη λάρισα κυβερνητικό κλιμάκιο μετά τα 6 ρίχτερ. © shutterstock κλειστές αύριο οι δομές του οαεδ σε λάρισα, τρίκαλα και καρδίτσα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Τον ένιωσαν αθήνα και θεσσαλονίκη… Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 ρίχτερ, πραγματοποιήθηκε 16 χλμ νότια της. Ισχυρός μετασεισμός 5 ρίχτερ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των έξι ρίχτερ της ελασσόνας έγινε πριν από λίγα λεπτά. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού είναι 20 χιλιόμετρα από την ελασσόνα και ταρακουνήθηκαν λάρισα και τύρναβος. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10.

Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός. Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται από τοπικά μέσα, τρεις άνθρωποι φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά στην ευρύτερη περιοχή της λάρισας.

Διάβασε ΔΩΡΕΑΝ την προσωπική σου πρόβλεψη, για σήμερα 28/08/2020
Διάβασε ΔΩΡΕΑΝ την προσωπική σου πρόβλεψη, για σήμερα 28/08/2020 from astro.bbend.net
Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 ρίχτερ, πραγματοποιήθηκε 16 χλμ νότια της. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός.

Εκτάκτως στη λάρισα κυβερνητικό κλιμάκιο μετά τα 6 ρίχτερ.

Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία. Τον ένιωσαν αθήνα και θεσσαλονίκη… Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται από τοπικά μέσα, τρεις άνθρωποι φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά στην ευρύτερη περιοχή της λάρισας. Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 ρίχτερ, πραγματοποιήθηκε 16 χλμ νότια της. Δείτε εδω ζωντανά εικόνες από τη λάρισα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στη λάρισα, την ώρα που σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός κοντά στην ελασσόνα. Έχει γίνει διασπορά όλων των πυροσβεστικών οχημάτων και δυνάμεων της εμακ. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. © shutterstock κλειστές αύριο οι δομές του οαεδ σε λάρισα, τρίκαλα και καρδίτσα. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10.

Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στη λάρισα, την ώρα που σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός κοντά στην ελασσόνα. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός γι' αυτό. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός.

ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ · Paidis.com
ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ · Paidis.com from paidis.com
Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Κατόπιν της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που έλαβε χώρα σε εστιακό χώρο πλησίον της λάρισας και της. Σημειώθηκε ισχυρός μετασεισμός στην λάρισα ενώ έχουν ακολουθήσει αρκετοί μετά τον ισχυρό που έγινε το μεσημέρι της τετάρτης. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ.

Αρκετά είναι τα ερασιτεχνικά βίντεο που δείχνουν την σφοδρότητα του σεισμού που ταρακούνησε με 6 ρίχτερ τη θεσσαλία και την βόρεια ελλάδα.

Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Το επίκεντρό του είναι 20 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της λάρισας. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18. Αρκετά είναι τα ερασιτεχνικά βίντεο που δείχνουν την σφοδρότητα του σεισμού που ταρακούνησε με 6 ρίχτερ τη θεσσαλία και την βόρεια ελλάδα. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στην λάρισα και τις γύρω περιοχές και στην περιοχή σημειώνονται και μετασεισμοί, με τον μεγαλύτερο να είναι 4.6 ρίχτερ. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας. Ισχυρός μετασεισμός 5 ρίχτερ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των έξι ρίχτερ της ελασσόνας έγινε πριν από λίγα λεπτά. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Ο σεισμός είναι 5,9 ρίχτερ και έγινε 10 χλμ. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός γι' αυτό.

Post a Comment for "Σεισμοσ Λαρισα - Κορονοϊός: Περιορισμοί σε Ζάκυνθο, Μυτιλήνη και Ημαθία - Δείτε όλα τα μέτρα που παρατείνονται"